donderdag 6 juni 2013

StampinPost!! nieuw nieuw nieuw


StampinPost!

Nieuw     Nieuw     Nieuw     Nieuw     Nieuw     Nieuw

StampinPost! Is Iedere maand een doos vol creatief Stampin'Up! plezier op de deurmat.

Bij StampinPost! ontvang je iedere maand een Pizzadoos vol met leuke stempelmaterialen van Stampin'Up!. Dit kunnen zijn stempels of ponsen, Dessin papier, Cardstock, Embellishments etc. alles bij elkaar passend in kleur en thema.
Je ontvangt voorbeeld sheets met idee├źn voor het maken van kaarten, scrapbook lay-outs, projecten, mini albums, doosjes etc.
Iedere maand opnieuw is het weer een verrassing wat je in het pakket zult vinden. Het kan zelfs voorkomen dat de maandelijkse pakketten op elkaar aansluiten, zodat je eindeloos kunt combineren.

Iedere maand ontvang je een Pizzadoos vol met materialen voor urenlang creatief plezier.
Om iedere maand StampinPost! te ontvangen sluit je een abonnement af voor €39.95 per maand exclusief verzendkosten.
Iedere 10e van de maand (mits de 10e in het weekeinde valt) zal de StampinPost! worden verstuurd. Rond de 1e van de maand ontvang je een email zodat je het bedrag van € 39.95 kunt overboeken en de betaling op tijd is bijgeschreven.

Mocht het gebeuren dat je een StampinPost! ontvangt waarvan de inhoud totaal niet je smaak is, heb je de mogelijkheid de Pizzadoos in originele staat retour te zenden. Neem hierover dan eerst even contact op via email of per telefoon. Het bedrag van de retour gezonden StampinPost! wordt verrekend met de nieuwe zending.
Een StampinPost! abonnement sluit je af voor de duur van 6 maanden met een proefperiode van 3 maanden. Daarna word het abonnement stilzwijgend verlengd.

StampinPost! is geschikt voor iedereen die van stempelen houd, op welke manier en welk niveau dan ook.
StampinPost! is nieuw en alleen in deze variant verkrijgbaar via het maandelijks abonnement.
Schrijf je in voor StampinPost! ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Wil je, je iedere maand laten verrassen met een doos vol creatieve mogelijkheden schrijf je dan in voor de maandelijkse post van StampinPost!

Inschrijven geschied via email stampinpost@hotmail.com. Na je aanmelding ontvang je een ontvangst bevestiging waarin we tevens je gegevens vragen zodat we direct kunnen starten met het versturen van je 1e StampinPost!

StampinPost! Is naar een Origineel idee van Lydia Boode onafhankelijk Stampin'Up Demonstratrice, en alleen verkrijgbaar via een StampinPost! abonnement.post signature

Geen opmerkingen: