zondag 19 december 2010

Bindringen van Zutter Bind it All en Chinch

Vandaag wilde ik eigenlijk gaan stoeien met kado doosjes, various ink en een heleboel leuke dingen meer alvast voor het 1 jarig bestaan van Creabest in Ommen. Vanmiddag komt daar helaas niets meer van, onze kleine bijna 2 jarige dochter is weer wakker en vind alle hobbiespullen veel te intressant. Dat word echt wachten tot ze vanavond weer in haar bedje ligt.
Vanmiddag heb ik de tijd besteed aan het maken van een filmpje over de Chinch en de bindringen.
Ook hier heeft een blogvolgster weer verkeerd advies gegekregen.

De bindringen van Zutter Bind It All passen gewoon op de Chinch. De afstand tussen de pootjes is gelijk van beide merken. Bindringen van Nederlandse fabrikanten passen niet op de Amerikaanse machine omdat daar wel verschil in de afstand van de pootjes zit.

In het filmpje zie dus dat het normaal past, het papier er goed inligt en goed om te slaan is. Geen reden dus om de bindringen van Zutter te laten liggen omdat je nu een Chinch hebt
2 opmerkingen:

anja zei

ja ik wist het eigenlijk al dat dit het zelfde moest zijn.bedankt voor je uitleg.jammer van je ander blogvolgster dat die verkeerd advies heeft gehad.
gr anja

Inge zei

heel duidelijk lydia!
en dat ze goed passen weet ik ook uit eigen ervaring met de chinch. heel vervelend dat mensen je op een verkeerd spoor kunnen zetten door onjuist advies te geven!
maar dit filmpje laat zien dat de werkelijkheid anders is!!! super gedaan meid!!!
groetjes inge