zaterdag 16 januari 2010

Copic Markers (oplichting)

Zeker niet onbelangrijk om hier ook maar een melding te maken.
Op marktplaats word een set copic markers aangeboden voor €40,--
Wanneer je de adverteerder mailt dat je intresse hebt krijg je een mail dat je 2sets mag overnemen voor €100,-.
Een afspraak maken om de markers op te halen lukt niet, wanneer je geld overmaakt ben je je geld kwijt en de markers worden niet opgestuurd.
Het gaat om een set copic markers van 36 stuks van aanbieder Joshua V.
Dames trap er niet in..... zo zijn het erg dure markers....

5 opmerkingen:

Wilma zei

Dank voor de tip, heb je dit al doorgegeven aan de beheerders van marktplaats? Ik ben ook altijd voorzichtig hoor, je weet nooit. Zonde en teleurstellend als je genept wordt. Groetjes, Wilma

Lydia zei

Het is gemeld bij marktplaats en ik heb ook aangifte gedaan. Dit is echt de eerste keer dat ik dit tref. Heeeeel erg jammer.
Maar ik heb nog steeds hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Groetjes

Marley zei

Ik wou deze markers ook overnemen, toen ik vroeg om kleurnummers noemde hij nummers die niet eens bestonden, toen ik vroeg om een foto begon hij al moeilijk te doen.. daarom vertrouwde ik het niet en heb ik het ook aan marktplaats doorgegeven, wat zonde dat jij in de val bent gelokt!! Ik duim met je mee dat je je geld terug krijgt! Liefs, Marley

Kim zei

hoi

ik heb hetzelfde probleem heb ook die markers betaalt en geen spullen gehad heb ook aangiften gedaan, maar als er meerdere mensen zijn met aangiften dat kan je meer doen.

gr kim

Lydia zei

Heb je ook melding gemaakt bij marktplaat? als ze bij marktplaats meerdere meldingen krijgen, kunnen ze het account verwijderen.

groetjes