woensdag 27 januari 2010

Gezellig dagje

Vorige week maandag zou Inge hierheen komen voor een gezellige creatieve dag, echter hebben we dat doorgeschoven naar afgelopen maandag, vanwege de geboorte van neefje Daan.
Na een hele dag gezellig kletsen, hebben we uiteindelijk niet zo heel veel gemaakt.
Elise heeft natuurlijk ook de nodige aandacht gevraagd en gekregen.


s'Avonds na het eten ben ik nog even aan de slag gegaan met het papier dat Inge voor mee genomen hebt. Ze heeft een set van BoBunny voor me meegenomen met een setje embellishments. Niet wetende dat BoBunny 1 van mijn meest favoriete merken is, wat kleur betreft kon ze het ook niet beter treffen.
Nogmaals dank je wel.
Het papier is in winterse sferen, en ook al heb ik zoveel scrapspul liggen, echter helemaal niets met sneeuwvlokken, geen embellishments, geen stansen. Reden genoeg weer om en bestelling te plaatsen bij scrapbookdepot. Als het goed is komt de doos vanmorgen nog binnen. Vrees alleen dat er vandaag niet zo heel veel van scrappen terrecht komt.

Vanavond school en eerst nog even huiswerk maken.
Liefs

1 opmerking:

Inge zei

ahhh wat een lieve foto! en wat een schatje is het toch! zooooooooooo lief!!!
het was ook een super gezellige dag (al hebben we dan weinig geproduceerd ha ha ha) met veel klessebessen en ... uitleg van juf lydia over de cricut en de copic markers enz. enz.
super dat het papier zo in de smaak is gevallen.
dat is gewoon een gelukkie!!!
en ja ... dan is het niet meer dan nodig natuurlijk om een bestelling bij scrapbookdepot te doen!!! heerlijk toch lydia!!! ha ha ha
laat zien ... laat zien ...

we maken (als het aan mij ligt) gauw weer een afspraak,en dan gaan we lekker aan de gang!

groetjes inge